Este ştiut, cu cât îţi promovezi mai mult cartea, cu atât cresc şansele tale de a vinde mai multe exemplare. Poţi alege să ai parte de o prezentare de carte pe diverse bloguri sau să ţi se facă o cronică imparţială de un lector specializat, să faci materiale tipărite: fluturaşi publicitari, semne de carte, postere pentru lansările de carte.

MATERIALE TIPARITE

1. Fluturaşi publicitari

format 9,9x21cm, color

 

Fluturaşii publicitari cu prezentarea cărţii tale vor fi personalizaţi şi vor ajunge la cititori, în pachetele cu cărţile pe care aceştia le comandă de la Smart sau de la alte librării virtuale. În acest fel, cititorii pot afla despre existenţa cărţii tale şi o pot comanda în cazul în care titlul tău prezintă interes pentru ei. Puteţi comanda între 50 şi 10.000 de bucăţi. Prețul de tipar se stabilește în funcție de numărul de fluturași pe care îl comanzi.

Design fluturaş

Pret serviciu: 100.00 Lei

Adauga in cos


2. Semne de carte,

format 5,5×21 cm

 

Semnul de carte se pune în cărţile comandate de cititorii care comandă cărţi din Librăria Smart Publishing şi reprezintă o altă modalitate de promovare eficientă pentru cartea ta. Puteţi comanda între 50 şi 500 de bucăţi. Prețul de tipar se stabilește în funcție de numărul de semne de carte pe care îl comanzi

Design semn de carte

Pret serviciu: 100.00 Lei

Adauga in cos


3. Postere color,

format A3, 29,7x42cm

 

Posterul de carte este un material de promovare eficient atunci când este postat în librării, în depozitele de carte şi, în general, la punctele de vânzare. Puteţi comanda între 2 şi 50 de bucăţi. Prețul de tipar se stabilește în funcție de numărul de postere pe care îl comanzi.

Design poster

Pret serviciu: 125.00 Lei

Adauga in cos