Cum comand?

Pentru a putea cumpăra cărți (sau alte produse) de pe www.smart-publishing.ro trebuie să îți faci cont și să introduci datele, furnizâd informații reale, corecte, actuale și complete privind adresa la care se expediază cartea (sau cărțile) și numărul tău de telefon. În situația în care această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a-ți bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Pentru a comanda alege una din următoarele modalități:

1) Comandă rapidă prin telefon:  0745.074.755;

2) Comandă on-line folosind magazinul virtual www.smart-publishing.ro – secțiunea LIBRĂRIE, pune produsele în coș și urmează pașii.

 

3) Comandă prin e-mail la adresa: office@smart-publishing.ro. Comanda trebuie să conțină: Nume/Prenume/Localitate/Județ/Adresă exactă/Numărul de telefon/Titlul cărții (numele produslui)/Numărul cărților comandate.

 

 Cum se face plata?

1) Plata la livrare, în cazul în care primești cartea prin intermediul firmei de curierat. Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site, la momentul achiziției, la care se adaugă și costurile de livrare.

Cum se face livrarea?

1) Livrarea se face prin Curier Rapid (Fan Courier, Urgent Cargus, altele). Costul  transportului este – 23 lei (include TVA), atât în București (până la 1 kg.), cât și în orașele din țară. Smart Publishing te anunță prin e-mail când îți expediază coletul. După 24 de ore, curierul trebuie să te contacteze prin SMS sau telefonic pentru a te aunța când urmează să se facă livrarea coletului, la adresa menționată de tine. În cazul în care, în următoarele 48-72 de ore, nu ești contactat(ă) de curier, te rugăm să ne suni (0745.074.755) pentru a remedia situația în cel mai scurt timp.

Termen livrare: 24h-48h din momentul confirmării expedierii comenzii pe e-mail.

Atenție! În cazul în care dorești să anulezi comanda (indiferent din ce motiv), te rugăm să ne anunți telefonic, prin SMS (nu uita să menționezi numele și cartea comandată) sau prin e-mail. În cazul în care ai făcut o comandă și nu ai ridicat-o în următoarele 5 (cinci) zile după ce ai fost avizat(ă) de firma de curierat, Smart Publishing își rezervă dreptul de a nu mai onora comnezile tale ulterioare.

 

 Responsabilități privind produsele

S.C.  Smart Publishing S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii te rugăm sa citești secțiunea  „Politica de retur”. De asemenea, nu poate fi făcută reponsabilă dacă produsul, respectiv cartea sau coletul cu cărți, se deteriorează din cauza transportului sau a pierderii acestora în drumul spre destinatar. În momentul în care produsul, cartea sau pachetul cu cărți intră în posesia  firmei de curierat în vederea transportului spre destinatar, întreaga răspundere revine firmei de curierat. Smart Publishing nu răspunde nici pentru întârzierea coletelor cu produse, respectiv cărți.

Politica de retur

Dacă  dorești să returnezi unul produsele cumparate de  pe site-ul www.smart-publishing.ro și,  implicit, să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor în maximum 10 zile lucrătoare, conform dispozițiilor O.G. nr.130/2000, privind protecția consumatorilor.Termenul de 10 zile lucrătoare prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii pachetului de către consumator.

În cazul cărților, returul se face în 24 de ore, prin curier rapid. Te rugăm să împachetezi cărțile în mod corespunzător pentru a nu se deteriora în timpul transportului. Transportul returului este suportat de cumpărător. Te rugăm să ne trimiți pe mail contul bancar și numele exact sub care este deschis și numărul facturii pentru a-ți returna costul cărților, desigur, după primirea coletului.