foto 9
cartea-ta-psd

Alege distribuţia care se potriveşte cel mai bine cărţii tale

Smart îţi pune la dispoziţie câteva variante de distribuţie pentru fiecare titlu pe care îl publici, astfel încât cartea ta să poată ajunge la cititori, în variantă tipărită sau în variantă eBook.

Prezenţa în Librăria Smart

 

Imediat ce ţi-ai tipărit stocul minim de 50 de exemplare, cartea ta este disponibilă la vânzare în Librăria Smart, la preţul stabilit de tine.

Eligibilitate: ISBN propriu (ocazional) sau ISBN Smart

Preţ serviciu: 50 lei

Pentru cei care au tipărit în afara Smart Publishing, costul este de 120 lei

Succesul la public al unei cărţi se poate măsura cu adevărat atunci când cartea se află în distribuţie. Listarea titlului se face către librării virtuale, DAR NU GARANTEAZĂ ÎN MOD OBLIGATORIU ȘI VÂNZAREA LUI. Citeşte cu atenţie contractul. Cartea ta poate fi cumpărată sau nu, în funcţie de interesul pe care îl generează. Această opţiune de distribuţie poate fi accesată contra cost. Pentru a-ți mări şansele de a obţine comenzi, cartea ta trebuie să fie atractivă, să fie scrisă corect din punct de vedere gramatical, să aibă un titlu bun, să aibă un preţ competitiv și să fie promovată.

Smart te poate lista în librării virtuale ( Libris, Librărie.net etc.) fără ca să fii nevoit să ai un stoc mai mare de 50 de exemplare (stocul inițial). Această opțiune îți este oferită contra cost.

Pret serviciu: 180.00 Lei